Wmo algemene voorziening

Vorig jaar werden we door de gemeente Hulst benaderd met een vraag over de huishoudelijke hulp. De gemeente kon en wilde niet langer mee in de hoge tarieven voor de huishoudelijke hulp. De gemeenteraad besloot tot een tweedeling, waarbij huishoudelijk hulp en huishoudelijke zorg werden gesplitst. De huishoudelijke hulp werd een algemene voorziening die niet door één partij, maar door meerdere marktpartijen zou worden gaan aangeboden. De Zorgbalie is samen met ZeelandCare Thuis één van deze partijen.

Door deze aanpak worden wij en de andere aanbieders door de gemeente Hulst uitgedaagd om een goede kwaliteit van dienstverlening aan te bieden voor een scherpe prijs. Mean & lean met een lage overhead. En dat is gelukt.

De komende jaren zullen we deze dienstverlening verder doorontwikkelen tot een brede, publiek private samenwerking waarvan zowel de klanten, de dienstverleners én de gemeente de vruchten plukken.

Wij geloven in nut en noodzaak van andere aanpakken. We spelen pro actief in op relevante maatschappelijke vragen en uitdagingen.

logo-hulst

zeelandcare-hulst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s